carolinahallen.blogg.se

mycket medn ändå lite

Allmänt Permalink0
Vart har den där orken tagit vägen? Orken som gjorde att man tog kort på huset och la upp på bloggen för att visa hur vi fått det genom renoveringen. Orken att skriva vad som händer under dagarna osv.
 
Jag tror att den har gömt sig ganska bra, för jag har då inte hittat den när jag letat. Men jag kanske letar på fel ställe:)
 
Mycket har hänt sedan sist, vi har haft semester och varit i Skåne, sedan hemma och myst med Stora tjejerna, sedan tog vi oss en biltripp ner till Grekland för att kunna medverka på Johans Chefs bröllop.
 
Den Svenska sommaren var inget att hurra för, men vi hade bra väder nere i Skåne:) Veckan innan Skåne la sambon och svärfar om taket uppe hos svärföräldrarna. På Onsdagen åkte vi ner till Kalmar för att kolla på en utomhus teater med Robert Gustavsson. En väldigt rolig teater=)
 
Nere i Skåne åkte vi och besökte lite olika sevärdheter och spelade ganska mycket Bolf:) Svärfar och Sambon hade cykeln med sig ner för att kunna ta en eller flera turer.
 
Vi hade även barnens kusin med oss ner på resan. Och jag kan lova att alla barnen hade det hur roligt som helst med Stora tjejerna på gården. Det lektes från morgon till kväll:)
 
När vi kom hem från Skåne hade vi stora tjejerna en vecka till så det vart mycket mys hemma och så:)
 
Veckan efter alltså 31 på torsdagen började vi styra bilen ner mot Grekland. Men denna resa var utan barn, Pixie var kvar hemma hos Farmor och Farfar och även Farbror och Annika:)
 
Drygt 370 mil ner till Grekland för oss, då vi tog en liten sväng om och stannade till i Italien och besökte Milano och Venedig=)
 
Vi kom till Grekland tidigt på Söndag morgon då vi suttit i kö mellan länderna, (landstullar). Det var bara att sova och sedan upp och checka in på hotellet:)
 
Bröllopet var på onsdagen så vi hade några dagar innan och ta det lugnt och njuta av vädret. För där kan jag lova att det var varmt och skönt, cirka 38 grader i solen och 32 i skuggan. Varmt och skönt=)
 
Bröllopet var väldigt fint och vackert. Det var väldigt varmt att ha långklänning men det var luftkondition inne i stora fest salen så det var väldigt skönt:)
 
Slänger upp lite bilder så får ni se=)
 
 
 
Till top