carolinahallen.blogg.se

I morgon..

Allmänt Permalink0

Åker vi till varmare vindar.

Har inte lagt ner något i resväskan ännu men allt är fram plockat och ska bara ner i väskan, fiskarna ska åka till mina svärföräldrar och bilen ska tvättas, sen blir det en lugn kväll och bara kolla igenom så allt är med tills i morgon.
Ska bli riktigt skönt att byta minusgraderna mot plusgrader och sol.

Ska bli väldigt roligt att komma till ett nytt ställe och uppleva det med den man älskar mest här i livet:) <3

 

 

Drygt en vecka kvar

Allmänt Permalink0
Om en dryg vecka närmase sagt nu på Lördag flyger jag och älsklingen och hans farmor ner till Gran Canaria och har en veckas semester. Ska bli så otroligt skönt att få byta miljö en stund och komma bort från allt som finns här i Sverige.
Sola och njuta av en ny plats:) Blir en lugn vecka där nere med mycket promenader och sedan njuta av varandras sällskap!
 
Igår var det min födelsedag:) Dagen började med att jag och älsklingen bakade en rulltårta med mint i, men det vart inte riktigt en rulltårta, utan det vart en triangeltårta, men den var väldigt god och smakade mycket bra. Bakade också cholkadbollar till små tjejerna. Sedan fixade vi iordning här hemma och sedan kom mina svärföräldrar ner för att vi skulle ta bilen in till Gnesta för att gå på julmarknaden, det var mycket mer planerat i år och mera plats att röra sej på. Vi gick runt och myste lite och kollade på allt som fanns att köpa, men vi köpte inget då vi ska spara pengarna till resan!
Vid halv fyra kom tomten och delade ut julklappar till alla barnen, otroligt mycket barn som skulle upp och träffa tomten! Tjejerna fick varsinna dockor med en liten häst till som de lekte med när de kom hem!
 
Vid fem tiden började det droppa in lite gäster som kom för att fika och fira mej, väldigt mysigt var det och bara koppla av och äta massa med goda kakor och annat fika bröd.
 
Fick otroligt fina presenter:)
Av mina svärföräldrar fick jag en kandelaber,
Av Johans farmor fick jag ljus och en skål med frukt i,
Av Johans kusin plus tjej fick jag en flaska vin,
Av Johans syster plus familj fick jag depend gellack plus ett nagelack
Av Johan fick jag två dependlack och två olika remover:)
 
En väldigt bra dag som slutade med lite tv mys innan sängen:)
 
Idag har det inte hänt så mycket, fått ett samtal av läkaren att de sjukskriver mej året ut och hoppas att de ska komma på någon typ av lösning som ska kunna hjälpa mej. Men de vet inte riktigt vad de ska göra, de pratas väldigt mycket men händer inte så mycket!
 
 

It's what you feel

Hälsa Permalink0
Mycket hare hänt men ändå har inget hänt!
Vi står kvar på samma ruta som vi gjort sedan den 8/8-13!
Läkarna vet inte vem som ska ha hand om mej som de så fint säger! Jag har blivit sämre, och sover som max 20 minut per natt, vilket börjar ta ut sin rätt! 
I söndags hände de som ingen vill ska hända sin sambo/fru/man osv... Efter att sett klart på en film ligger jag och Johan och pratar och helt plötsligt lägger jag av, kroppen säger ifrån och blir som kokt pasta, helt livlös och otroligt svag andning.
Jag vaknar till efter 5-7 minuter och vet inte riktigt vart jag är och har ingen aning om vad som hänt! Men inte nog med det, jag har glömt mera saker, som mina fyr sista siffror i personnumret och en så enkel sak som att sätta på kranen för att kunna tvätta händerna!
Lägger mej i sängen och blicken försvinner mera, stirrar rakt fram och ser inte min sambo, allt äe bara vitt. Johan väljer att ringa efter en ambulans och min svärmor är nere och sitter och pratar med mej och förklarar att nu måste du åka in Carolina,  för tänk om detta är en början på en blödning i huvudet!
Ambulans personalen kommer efter en stund och tar blodtryck och kollar syresättningen, men allt verkar bra, så de ger råd att försöka så att ja sover hemma under natten men om det blir värre så åker vi självklart in till akuten med ambulans! 
Väntade då även på ett telefon samtal från min läkare som skulle ringa på måndag morgon för att boka in en läkartid!
 
När jag vaknar upp på måndagen kommer jag inte ihåg något av söndagen och kan inte riktigt prata utan jag viskar fram det jag vill ha sagt! Men det värsta i allt detta är att jag har tappat mimiken i ansiktet, kan inte le eller knipa ihop med ögonen så hårt!
Får det väntade samtalet på måndagen men inteav läkaren 
som jag väntade på utan av en sköterska som säger att läkaren är sjuk o h jag får en ny tid för att få ett annan läkare. 
 
Får komma till en ny läkare vid 13 tiden och denna läkare blir orolig för att ja tappat mimiken och kan konstatera att det inte är en blödning! 
Får utskrivet ny medicin mot sömnen och en antibiotikakur mot borrelia,  så nu får vi vänta och se vad som händer tills på torsdag, då jag har en telefon tid med läkaren!
 
Der var lite kortfattat om hur läget är nu!
Kan fortfarande inte le eller knipa ihop hårt med ögonen å det har gått tre dagar:(
Till top